Vodič Subaru sa po prejazde do protismeru čelne zrazil s Volvom. Zranili sa štyri osoby


Foto: Vodič Subaru sa po prejazde do protismeru čelne zrazil s Volvom. Zranili sa štyri osoby Foto: Facebook/Peter Patrik Pliešovský

V sobotu 4. novembra v popoludňajších hodinách sa na ceste prvej triedy I/18 v Žiline stala vážna dopravná nehoda. Vodič osobného auta značky Subaru Outback idúci z Martina na Žilinu z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s vozidlom značky Volvo.

Podľa polície pri dopravnej nehode utrpeli zranenia až 4 osoby pričom bolo nevyhnutné ich lekárske ošetrenie. U vodičov sa zisťovala prítomnosť alkoholu v dychu a v krvi.

 „36-ročný vodič z vozidla zn. Subaru sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U druhého vodiča bol nariadený odber krvi,“ spresnila žilinská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.


Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania následkov uzavretá na viac ako hodinu. Kolóny sa postupne rozpustili do zhruba troch hodín.

„Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala Šefčíková s tým, že polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu