Pred žilinským Tescom žobralo bosé dieťa, vlamač ostal visieť za nohavice z plota. Mestská polícia mala plný víkend


Foto: Pred žilinským Tescom žobralo bosé dieťa, vlamač ostal visieť za nohavice z plota. Mestská polícia mala plný víkend Foto: Ilustračné foto

Uplynulý víkend bol pre mestských policajtov v Žiline skutočne rušný. Riešili až 163 priestupkov, pričom niektoré z nich boli skutočne kuriózne. Mestská polícia o svojej činnosti informovala v príspevku na sociálnej sieti.

Počas posledného októbrového víkendu boli hliadky vyslané napríklad na ulicu Ľavobrežná, z ktorej stúpal štipľavý dym. Po príchode na miesto policajti zistili, že tam dvojica mužov spaľuje káble. Zamierili tiež na Ľavobrežnú, kde ďalšie dve osoby ukradli materiál zo stavby.

Mestská polícia preverovala aj telefonický oznam, že pred hypermarketom Tesco žobre dieťa bez topánok. Okrem toho zistili dopravnú nehodu v centre mesta, ktorú spôsobili vodiči tým, že nerešpektovali dopravné značenie.



Najkurióznejší bol však prípad na Národnej ulici. Policajti boli privolaní k mužovi, ktorý sa pravdepodobne pokúsil preniknúť do areálu jednej z budov. Počas preliezania plota sa však zasekol a ostal z neho visieť za nohavice.

„Súčasne vykonávame opatrenia, ktorých cieľom je zabezpečenie verejného poriadku na cintorínoch a v ich okolí. Odporúčame, aby si občania neponechávali pri parkovaní v okolí cintorínov cennosti vo vozidlách a svoje vozidlá si riadne zabezpečili. Žiadame o dbanie ochrany pred vznikom požiarov, čistoty verejných priestranstiev a ohľaduplnosť voči starším občanom,“ dodala Mestská polícia Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu