VIDEO: Po rozbití okna sa pustil do spätného zrkadla a čelného skla. Viete, koho tvár sa ukrýva za šiltom?


Foto: VIDEO: Po rozbití okna sa pustil do spätného zrkadla a čelného skla. Viete, koho tvár sa ukrýva za šiltom? Foto: koláž snímok z videa – Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

V júli tohto roka došlo v Dolnom Kubíne na Orave k poškodeniu osobného motorového vozidla, ktoré zámerne zničila neznáma osoba. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Žiline preto dnes, štvrtok 26. októbra 2023, žiada verejnosť prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti o pomoc pri objasnení prípadu. 

„Žiadame širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerovým systémom. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedlo KR PZ v Žiline, ktoré zároveň zverejnilo video zachytávajúce celý incident.

V prípade, že ste neznáme osoby na kamerovom zázname spoznali, informácie môžete oznámiť  Obvodnému oddeleniu PZ Dolný Kubín na telefónnom čísle 0961 433 705, alebo môžete políciu kontaktovať formou súkromnej správy na facebookovom profile Polícia SR – Žilinský kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu