FOTO: Čo spôsobilo požiar v žilinskej nemocnici? Auto pacientky sa zachrániť nepodarilo


FOTO: Čo spôsobilo požiar v žilinskej nemocnici? Auto pacientky sa zachrániť nepodarilo
Galéria: 10 fotiek
Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

V areáli žilinskej nemocnice došlo dnes v popoludňajších hodinách k požiaru vozidla, ktoré patrilo jednej z pacientiek. Nemocnica následne na sociálnych sieťach uverejnila bližšie podrobnosti ohľadom požiaru a jeho likvidovania.

Horieť začal osobný automobil stojaci v blízkosti malého kruhového objazdu pri pavilóne chirurgie. Dôvodom vznietenia vozidla mala byť pravdepodobne technická porucha, kvôli ktorej vznikol skrat v prednej časti auta.


„Vďaka pohotovej a správnej reakcii zamestnancov a včasnému príchodu záchranných zložiek sa nikomu nič nestalo. Ďakujeme hasičom a tiež našim kolegom z SBS - vlastná ochrana a nášmu technikovi požiarnej ochrany, ktorí pomáhali s hasením až do príchodu hasičskej jednotky,“ napísalo vedenie nemocnice.


Napriek snahe všetkých zúčastnených sa vozidlo patriace pacientke žilinskej nemocnice nepodarilo zachrániť. Okrem toho však nedošlo k žiadnym ďalším škodám na majetku ani zdraví osôb, ktoré sa nachádzali v blízkosti. Časť areálu bola na istú dobu úplne uzatvorená.

„Ospravedlňujeme sa za obmedzenia vzniknuté mimoriadnou udalosťou. Pevne veríme, že na tento rok požiarov v našej nemocnici snáď už aj stačilo,“ dodala nemocnica.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu