Žilinské volejbalistky obdarovali nemocnicu. Špecializované ambulancie pre deti sú o krok bližšie


Foto: Žilinské volejbalistky obdarovali nemocnicu. Špecializované ambulancie pre deti sú o krok bližšie Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Volejbalistky z klubu VA UNIZA Žilina sa rozhodli pomôcť žilinskej nemocnici s vybudovaním nových špecializovaných ambulancií pre deti. O ďalšiu dobrú správu sa na sociálnych sieťach podelila Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina.

Vedenie žilinského športového klubu odovzdalo výťažok z minuloročnej sezóny primárke detského oddelenia Zuzane Cigánikovej počas ženskej extraligy. Financie budú využité na dokončenie nového ambulantného centra pre deti. Nemocnica prisľúbila, že bližšie detaily prinesie už čoskoro.

„Žilinský ženský volejbal sa po rokoch vrátil do najvyššej súťaže a s hrdosťou reprezentuje krajské mesto na vrcholných priečkach tabuľky Dievčatá vkladajú srdce nielen do hry, ale celý tím sa rozhodol pomôcť tiež našej nemocnici, za čo sme im nesmierne vďační. Veľmi držíme palce do ďalších zápasov, aby sezóna dopadla úspešne a dobré skutky priniesli čo najviac víťazstiev,“ napísalo vedenie nemocnice.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu