V Martine opravia zničené priecestie pri železničnej stanici. Cesta bude úplne uzatvorená


Foto: V Martine opravia zničené priecestie pri železničnej stanici. Cesta bude úplne uzatvorená Foto: Mesto Martin

Železničné priecestie pri hlavnej stanici v Martine je už dlhé roky vo veľmi zlom technickom stave. Podľa vedenia mesta je situácia natoľko kritická, že ohrozuje motoristov, ale aj prevádzku na trati. V priebehu budúceho týždňa preto začne dlho očakávaná rekonštrukcia.

Železnice Slovenskej republiky prisľúbili, že v pondelok 23. októbra odštartujú opravu priecestia na Robotníckej ulici, ktorá je jednou z najvýznamnejších trás v centre mesta. Pokiaľ budú práce prebiehať podľa plánu, ukončené by mali byť do soboty 28. októbra.



„Priecestie na Ulici Robotnícka je jedným z najkritizovanejších miest mesta Martin. Preto som nesmierne rád, že na našu mestskú rekonštrukciu sa plynule napája aj rekonštrukcia samotného priecestia. Ide o skvelú správu pre všetkých motoristov, vrátane mňa,“ zhodnotil primátor mesta Ján Danko. 

Martinčania a návštevníci mesta by sa však mali pripraviť aj na dopravné obmedzenia, ktoré vyplývajú z rekonštrukcie. Počas výmeny poškodených koľají a asfaltu medzi závorami bude ulica úplne uzatvorená.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu