Běhej Valachy: Príďte do Veľkých Karlovíc na obľúbené preteky pre celú rodinu


Foto: Běhej Valachy: Príďte do Veľkých Karlovíc na obľúbené preteky pre celú rodinu

Radi beháte? Radi športujete v prírode? Potom si nenechajte ujsť tradičný beh s názvom Běhej Valachy a príďte si vychutnať výnimočnú atmosféru tohto rodinného podujatia už v sobotu 21. októbra do vo Veľkých Karloviciach - len tri kilometre za českou hranicou.

Stačí sa do 10. októbra zaregistrovať online na webovej stránke DATART Valachy tour a získať  zvýhodnené štartovné.

„Srdečne pozývam športovcov všetkých vekových kategórií. Príďte si zabehať jesennou prírodou Beskýd, ktorá je v tomto období naozaj nádherná. Pripravili sme trasy pre tých, ktorí hľadajú športové výzvy, ale aj pre rekreačných bežcov. Samozrejme, nezabúdame ani na deti. V dopoludňajších hodinách budú prebiehať aj detské preteky a pre všetkých malých športovcov sme v cieli pripravili perníkovú medailu,“ pozýva hlavný organizátor Bohuslav Komín.

Mimochodom, na štart pretekov sa postaví aj najznámejší český Ironman Petr Vabroušek, ktorý je tohtoročným patrónom detských pretekov DATART Valachy tour, čo je určite zaujímavá príležitosť zmerať si sily s českou triatlonovou legendou. 


A čo všetko vás čaká vo Veľkých Karloviciach?

  • Hlavný závod: 12 km s prevýšením 350 metrov
  • Kratšie preteky: na 6 km pre hobby a rekreačných športovcov
  • Detské preteky (Detská Franz Josefa Kaiser Valachy tour) - 6 vekových kategórií s traťami od 100 do 1 800 metrov
  • Sprievodný program, stánky partnerov, DATART kútik so súťažami a skákacím hradom
  • Priamy prenos z pretekov vrátane detských
  • Tip: Zbaľte si plavky a po pretekoch sa zastavte v neďalekom Wellness Horal, kde sa môžete zohriať v termálnych bazénoch a saunách


Štart a cieľ pretekov je pri hoteli Galik vo Veľkých Karloviciach (asi 200 metrov od priestranného parkoviska). V hoteli sa môžete zahriať, prezliecť a občerstviť.

To však stále nie je ani zďaleka všetko zo zaujímavých podujatí vo Veľkých Karloviciach. Čo si ešte určite nenechajte ujsť?



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok