VIDEO: Muž uprostred cesty v Žiline zastavoval autá, chcel do nich nastúpiť. Z jedného ho mali vyhodiť


Foto: VIDEO: Muž uprostred cesty v Žiline zastavoval autá, chcel do nich nastúpiť. Z jedného ho mali vyhodiť Foto: Alex Pačo

Pred niekoľkými dňami došlo na frekventovanej ulici na žilinskom sídlisku Vlčince k nezvyčajnej situácií. Uprostred cesty sa pohyboval neznámy muž, ktorý zastavoval idúce vozidlá. Na videozáznam ho pritom zachytil náhodný okoloidúci.

Starší pán s batohom sa vo večerných hodinách prechádzal pomedzi jazdné pruhy na vyťaženej ulici Vysokoškolákov v blízkosti čerpacej stanice Shell. Podľa popisu svedkov jeho správanie a reč napovedali, že je pod vplyvom omamných látok. Údajne by malo ísť o osobu bez domova.


Podarilo sa mu zastaviť niekoľko osobných automobilov tým, že sa im postavil do cesty. Jeden z motoristov ho mal dokonca zo svojho vozidla vyhodiť, pretože sa mu doň podarilo nastúpiť. Znepokojený svedok kontaktoval políciu,


„Volal som aj políciu, aby ho náhodou nezrazilo auto, ale nastúpil do nejakého cudzieho auta. Asi sa niekto zmiloval, ten prvý mu vynadal, keď mu chcel nasilu nastúpiť do auta,“ priblížil situáciu Žilinčan, ktorý sa nachádzal v blízkosti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu