Godeal24 veľký výpredaj: Doživotná licencia Windows 11 za menej ako 12 eur, Office 2021 za 27 eur


Foto: Godeal24 veľký výpredaj: Doživotná licencia Windows 11 za menej ako 12 eur, Office 2021 za 27 eur

Získajte najnovšiu verziu Tiny 11 systému Windows 11 za super cenu. Cieľom tejto verzie je poskytnúť odľahčenú alternatívu pre používateľov, ktorí už prešli na systém Windows 11, ale stále chcú minimalistickejší a efektívnejší operačný systém.

Tiny 11 obchádza niektoré minimálne požiadavky spoločnosti Microsoft. Môžete ho napríklad ľahko nainštalovať do počítačov bez čipu TPM, s menej ako 4 GB pamäte RAM alebo bez zapnutého Secure Boot. Ako naznačuje názov, Tiny11 je štíhla verzia systému Windows 11, ktorá poskytuje všetko, čo nenáročný používateľ potrebuje. Stojí za to preskúmať nové možnosti prispôsobenia, ktoré sú k dispozícii všetkým, ktorí chcú Tiny11 23H2.

Ak chcete používať Tiny11, musíte si zakúpiť kľúč Windows 11 Pro na jeho aktiváciu. Príďte na Godeal24, kde sú všetky softvérové kľúče vo veľkom výpredaji. Doživotný Windows 11 Pro je už za 11,69 €. Ak ste zvyknutí na systém Windows 10 Pro, vďaka cene 7,59 € je táto ponuka ešte atraktívnejšia. Čas je obmedzený, využite ho a šťastné nakupovanie!

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu “TW62”)

Obrovská zľava na operačný systém Windows: (kód kupónu “TW50”)

62% off na balíky a viac MS Office (kód kupónu “TW62”)

>>> Získajte ďalší balík

Na Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí vďaka zľavneným licenciám Microsoft, hlavnému softvéru na zabezpečenie IT a ďalším počítačovým nástrojom. Získajte operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za bezkonkurenčnú cenu.

Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám zašle softvér priamo na váš e-mail do niekoľkých sekúnd po nákupe. Navyše, vďaka 98 % výbornému hodnoteniu na TrustPilot a nepretržitej odbornej technickej podpore si môžete byť istí kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú odbornú technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Nákup na GoDeal24 je jednoduchý a ľahký. Môžete platiť bezpečne kreditnou kartou aj cez PayPal. Licencia bude po krátkom čase odoslaná e-mailom a bude na vás čakať aj v osobnom účte na webovej stránke. V prípade akýchkoľvek problémov sa obráťte na podporu: service@godeal24.com


Článok má reklamný charakter. Za obsah zodpovedá objednávateľ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok