VIDEO: Chlapec v ohrození života potreboval rýchly prevoz do nemocnice. Pomohli mu policajti z Liptova


Foto: VIDEO: Chlapec v ohrození života potreboval rýchly prevoz do nemocnice. Pomohli mu policajti z Liptova Foto: Facebook/Polícia SR – Žilinský kraj

Policajtov z Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovská Osada v utorok 19. septembra 2023 zastavilo na ceste osobné auto. Vystúpil z neho ustráchaný otec, ktorý požiadal policajtov o asistenciu pri preprave jeho syna v ohrození života do špecializovaného zariadenia nemocnice v Banskej Bystrici.

Pre chlapca sediaceho v aute bola rozhodujúca každá minúta. Rozhovor preto trval len pár sekúnd, policajti neváhali, zapli majáky a vyrazili do Banskobystrického kraja. V tesnom závese ich po ceste prvej triedy č. I/59 nasledovali rodičia s dieťaťom v ohrození.

„Vozidlo eskortovali na hranicu nášho kraja a od obce Donovaly až do nemocnice pokračovali v doprovode policajti z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici,“ doplnila hovorkyňa KR PZ v Žiline.

Na záver uviedla aj dobré správy od rodičov. Do nemocnice v Banskej Bystrici sa rodine podarilo dostať včas a chlapec je tak aj vďaka policajnej pomoci v poriadku. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu