Dopravnú situáciu v okolí Žiliny komplikujú dopravné nehody i spadnuté stromy. Zápchy sú aj v Auparku


Foto: Dopravnú situáciu v okolí Žiliny komplikujú dopravné nehody i spadnuté stromy. Zápchy sú aj v Auparku Foto: Facebook/Ako je na tom Strečno? Verejný dopravný infoservis.

Po predĺženom víkende je doprava v okolí Žiliny opäť problematická. Na cestách je zvýšené množstvo áut, situáciu však komplikujú aj dopravné nehody a spadnuté stromy. 

Hasiči aktuálne zasahujú na ceste I/11 pri Kysuckom Novom Meste. Podľa dostupných informácií tam došlo k zrážke nákladného vozidla s cisternou. Na mieste nehody došlo aj k zraneniam a úniku prevádzkových kvapalín. Motoristi hlásia zdržanie zo smeru Čadca v trvaní 60 až 90 minút.

Dopravnú situáciu na frekventovanej ceste I/18 pod hradom Strečno zase skoplikoval padnutý strom. Ten hasiči odstránili približne pred hodinou. Vodiči však naďalej hlásia kolóny v smere do Žiliny už od Dubnej Skaly a zdržanie približne 30 minút.


Žilinčania tiež neodporúčajú parkovanie v nákupnom centre Aupark. „Keď nemusíte, ani tam nechodťe. Vychadzala som 30 minút,“ uviedla návštevníčka na sociálnej sieti. Dôvodom je pravdepodobne zvýšený počet parkujúcich áut v súvilosti s podujatím Profesia Days, ktoré sa aktuálne koná v Dome odborov. 

Aktualizácia 14:30

Na ceste I/11 sa stala ďalšia nehoda, tentokrát v miestnej časti Budatínska Lehota. Zrazili sa dve autá, hasiči taktiež hlásia aj zranenia. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu