VIDEO: Opitý vodič a nohy trčiace z okna. Policajti prenasledovali mladíka zo žilinského okresu


Foto: VIDEO: Opitý vodič a nohy trčiace z okna. Policajti prenasledovali mladíka zo žilinského okresu Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia Žilinského kraja zverejnila na sociálnej sieti video z prenasledovania vozidla značky Volkswagen Passat v obci Kolárovice ležiacej v bytčianskom okrese. Vodič sediaci v ňom sa počas jazdy rozhodol plne ignorovať výstražné svetelné a zvukové znamenia a po účelovej komunikácii prechádzal s políciou v pätách celé dve minúty.

Napokon sa však policajtom z Obvodného oddelenia Policajného zboru Bytča auto podarilo zastaviť. Za volantom pritom sedel 22-ročný mladík, ktorého policajti na mieste podrobili dychovej skúške. Po jej ukončení vysvitlo, že vodič si za volant sadol s 2,02 promile alkoholu.

„Mužovi policajti obmedzili osobnú slobodu a bolo mu vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, ktorá zároveň všetkým motoristom opäť rázne pripomína, že alkohol za volant nepatrí.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu