Be Lenka jesenný barefoot bazar už túto sobotu – objavte svet pohodlnej obuvi a kvalitného oblečenia!


Foto: Be Lenka jesenný barefoot bazar už túto sobotu – objavte svet pohodlnej obuvi a kvalitného oblečenia!

Prichádza jeseň a s ňou skvelá príležitosť pre všetkých nadšencov barefoot topánok a kvalitného udržateľného oblečenia – Be Lenka! Ak si chcete zaobstarať štýlové a pohodlné topánky, alebo napríklad obliecť celú rodinu do udržateľného prémiového šatníka, máte jedinečnú šancu zoznámiť sa so zvýhodnenou ponukou značky Be Lenka. Príďte si pozrieť výber toho najlepšieho, čo tento bazár prináša a doprajte svojim chodidlám komfort a prirodzený pohyb.

Víziou Be Lenka je zmeniť obúvacie návyky ľudí na celom svete ručne vyrábanými barefoot topánkami, ktorých produkcia prebieha na Slovensku, v Českej republike, v Portugalsku, či Taliansku. Za značkou Be Lenka však stojí viac než len pohodlná obuv vytvorená s ohľadom na anatomické predpoklady chodidiel. Be Lenka ponúka životný štýl, ktorý podporuje starostlivosť o svoje telo a maximálne pohodlie. A práve túto filozofiu môžete zažiť na vlastnej koži na jesennom barefoot bazare Be Lenka v Žiline.

  • Miesto: Poštová 1 - na prízemí v Átriu
  • Dátum: sobota, 9. septembra 2023
  • Čas: 9:00 - 14:00
Jeden z minulých Be Lenka barefoot bazárov v Žiline, Autor: Be Lenka, s. r. o.


Čo môžete od bazáru očakávať?

Be Lenka je jedným zo svetových lídrov v barefoot obuvi, ktorá kladie dôraz na prirodzený tvar chodidla, voľnosť pohybu a komfort. Na bazári budú k dispozícii rôzne modely barefoot topánok, vrátane jesenných a zimných modelov, ako sú napríklad poltopánky a členkové topánky, ale aj pohodlné tenisky. V ponuke nájdete modely pre dospelých aj deti. Novými barefoot topánkami dokáže bazár potešiť naozaj každého. 

Hoci všetky barefoot topánky Be Lenka prechádzajú počas výrobného procesu tou najprísnejšou kontrolou, občas sa môže vyskytnúť drobná chybička, ktorá je pri ručnej výrobe úplne bežná. Ide napríklad o zaschnuté lepidlo, mierne pokrčenú kožu alebo drobné škrabance, ktoré však nemajú žiadny vplyv na funkčnosť ani bežné nosenie topánok. Nie je preto dôvod tieto topánky zlikvidovať a produkovať tak zbytočný odpad.

Radšej dostanú druhú šancu prostredníctvom obľúbených barefoot bazárov, ktoré Be Lenka realizuje na Slovensku či v Českej republike. Takýto prístup nielen šetrí životné prostredie, ale tiež predstavuje jedinečnú príležitosť zaobstarať si svoje obľúbené kúsky za polovičné ceny.

Na barefoot bazáre si nájdu svoje obľúbené modely deti aj dospelí, Autor: Be Lenka, s. r. o.


Ponuka nekončí barefoot obuvou!

Počas víkendového bazaru si môžete vyskúšať aj novú kolekciu oblečenia Be Lenka spolu s doplnkami. Nová prémiová kolekcia sa vyznačuje nadčasovým štýlom a je vyrobená z prvotriednych udržateľných materiálov. Tričká, košele, teplákové súpravy, šaty - šatník pre každú príležitosť a ľudí s nadčasovým vkusom.

Pre rodičov, ktorí dbajú na kontaktné rodičovstvo, bude tiež prichystaná babywearing ponuka. Be Lenka ergonomické nosiče a šatky sú vyrobené s láskou na Slovensku, z najkvalitnejších certifikovaných materiálov pre tých najmenších členov rodiny.

Viac ako len nákupný zážitok

Bazár nie je len o možnosti zaobstarať si barefoot za skvelé ceny, ale aj o stretnutí sa s komunitou ľudí, ktorí zdieľajú rovnaké záujmy a hodnoty. Na mieste bude tím Be Lenka, ktorý vám ochotne poradí ohľadom správneho výberu a benefitov barefoot obuvi, babywearingu alebo udržateľnej kolekcie kapsulového šatníka.

Súčasťou sú tiež babywearing produkty a nová kolekcia prémiového šatníka Be Lenka, Autor: Be Lenka, s.r.o.


Nezmeškajte jesenný barefoot bazar!

Príďte v sobotu 9. septembra 2023 medzi 9:00 a 14:00 hodinou do Átria na Poštovej 1 a staňte sa súčasťou komunity, objavte pohodlie barefoot obuvi a výhody babywearing produktov, či novej módnej kolekcie Be Lenka. 

Buďte informovaní:

Pripojte sa k udalosti na Facebooku a nezmeškajte žiadne novinky týkajúce sa jesenného barefoot bazáru! Bližšie informácie a aktualizácie k udalosti nájdete na oficiálnych kanáloch Be Lenka.

Vaše chodidlá si zaslúžia len to najlepšie - obujte si komfort na jesennom barefoot bazari Be Lenka v Žiline!

Na všetkých účastníkov sa teší večne usmiaty tím Be Lenka, Autor: Be Lenka, s. r. o.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok