V obci na Kysuciach zaznejú najväčšie „šlágrovské“ hity. Príde aj Martin Jakubec s Božankou


Foto: V obci na Kysuciach zaznejú najväčšie „šlágrovské“ hity. Príde aj Martin Jakubec s Božankou Foto: martinjakubec.sk

V amfiteátri obce Ochodnica sa bude v piatok 1. septembra konať hudobno-zábavný program Šláger paráda. Od 17:00 vás čaká bohatý program v podaní populárnych interpretov TV Šláger. Kyticu piesní zaspieva skupina Duo Rytmus, Maja Velšicová či Božanka.

Hlavnou hviezdou večera však bude spevák Martin Jakubec. Ten sa dostal do povedomia Slovákov najmä prerábkou mnohých „Repete” hitov, svadbou s o vyše 30 rokov staršou Božankou či neúspešnou kandidatúrou na bratislavského primátora. 

Dnes - ako sám uvádza na svojej oficiálnej stránke - jeho meno poznajú ľudia širokého spektra, čím sa stal všeobecne známou osobnosťou slovenského šoubiznisu.


Pri skladbách Repete a tónoch slovenskej ľudovej hudby si tak môžete zaspomínať a zažiť nezabudnuteľné zážitky. Po koncerte bude pokračovať Disco retro zábava a predstaví sa aj špeciálny hosť Marián Čurko. 

Vstupenky zakúpite v reštaurácii Kultúrny dom Ochodnica a na Obecnom úrade v Ochodnici. Výška vstupného je 10 eur v predpredaji a 12 eur na mieste. Deti do 10 rokov budú mať vstup zdarma.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu