Malá Vanesska trávi každé narodeniny v nemocnici. Zdravotníci jej ďakujú za silu, ktorú im dodáva


Foto: Malá Vanesska trávi každé narodeniny v nemocnici. Zdravotníci jej ďakujú za silu, ktorú im dodáva Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Na jednotke intenzívnej a resuscitačnej starostlivosti o novorodencov oddelenia neonatológie v žilinskej nemocnici sa v piatok 18. augusta oslavovalo. Narodeniny mala detská pacientka Vanesska, ktorá už piaty rok po sebe trávi svoj slávnostný deň práve tu.

„Vanesska sa narodila v magický dátum 18. augusta 2018 s váhou len 990 gramov. Vďaka silnej láske rodičov a veľkej pomoci nášho personálu sa však podarilo dievčatko zachrániť a malá bojovníčka je už veľká škôlkárka,“ priblížila osud dievčatka nemocnica. 

Erika, mama malej Vanessky, každý rok personál oddelenia poteší darčekom, ktorým ďakuje za život svojej dcérky. „Ďakujeme Vanesske a najmä mamine Erike za veľkú silu a vďaku, ktorú nám pravidelne venuje. Ďakujeme našim výnimočným kolegom z novorodeneckého oddelenia za každodennú prácu, ktorá pomáha tým najkrehkejším bojovníkom získať šancu na budúcnosť,“ napísala nemocnica na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu