Vodiči pozor! Cez víkend stretnete na turčianskych cestách veľké množstvo cyklistov


Foto: Vodiči pozor! Cez víkend stretnete na turčianskych cestách veľké množstvo cyklistov Foto: Facebook/Slovenské Pyreneje

Plánujete počas najbližšieho víkendu cestu autom cez región Turiec? V takom prípade by ste mali výrazne zvýšiť opatrnosť, na komunikáciách totiž môžete stretnúť veľké množstvo cyklistov.

V sobotu 19. augusta a v nedeľu 20. augusta sa medzi 10:00 hod. až 14:00 hod. uskutoční tradičné cyklistické podujatie Slovenské Pyreneje. Trasa pretekov bude prechádzať obcami Kláštor pod Znievom, Turčiansky Ďur, Moškovec, Abramová, Slovenské Pravno, Rudno, Jasenovo, Vyšehrad,  Nitrianske Pravno, Kľačno a Vrícko, pričom zakončí opäť v Kláštore pod Znievom.

„Z dôvodu zabezpečenia hladkého a bezpečného priebehu týchto pretekov, ktoré sa budú konať za plnej premávky, vás žiadame o zvýšenú opatrnosť pri strete s cyklistickým pelotónom a konvojom sprievodných vozidiel,“ prosia usporiadatelia. Zároveň vodičov žiadajú o rešpektovanie prechodných dopravných značení, ako aj pokynov od usporiadateľov a polície.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu