V uplynulých dňoch zmizli bicykle zo Soliniek a Višňového. Jeden z majiteľov ponúka za pomoc finančnú odmenu


Foto: V uplynulých dňoch zmizli bicykle zo Soliniek a Višňového. Jeden z majiteľov ponúka za pomoc finančnú odmenu Foto: Facebook/Marian Fox Liska

V pondelok 14. augusta bol na sídlisku Solinky z ulice Gaštanová 21 odcudzený čierny bicykel značky KTM. Majiteľ ho hľadá pomocou príspevku v skupine HAKA zameranej na pátranie po dvojkolesových vozidlách. Ak máte bližšie informácie, vlastník prosí o ich poskytnutie formou súkromnej správy. Majiteľ sľubuje nálezcovi aj finančnú odmenu.

Toto však nebola jediná krádež dopravného prostriedku v uplynulých dňoch. V utorok 15. augusta približne o 18:30 hod. popoludní zmizol ďalší bicykel, ktorý bol zaparkovaný pred miestnymi potravinami v obci Višňové. Ten bol značky CTM a mal telo bielej farby. Rodinná príslušníčka majiteľky prosí o pomoc s jeho hľadaním na sociálnej sieti.

Ak máte akékoľvek informácie, ktoré môžu dopomôcť k vypátraniu zlodejov alebo vozidiel, je potrebné kontaktovať políciu na čísle 158. Následne môžete osloviť aj samotných majiteľov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu