Rajecký maratón na 40. ročníku privíta vzácneho hosťa. Je ním hokejová legenda Zdeno Chára


Foto: Rajecký maratón na 40. ročníku privíta vzácneho hosťa. Je ním hokejová legenda Zdeno Chára Foto: Facebook/Rajecký Maratón

Do Rajca už počas najbližšieho víkendu, v sobotu 12. augusta 2023, zavíta ikona hokejového sveta, slovenský športovec Zdeno Chára, aby sa zúčastnil jedného z najväčších športových podujatí Žilinského kraja, obľúbeného Rajeckého maratónu.

„Hoci najčastejšie mal na sebe korčule, veľmi dobrý vzťah má aj k bežeckým teniskám. Maratóny a triatlony, to je to, čo posledné obdobie zdobí nášho famózneho hokejistu. A pre nás je obrovskou cťou, že ho privítame na 40. ročníku Rajeckého maratónu,“ prezradili organizátori v príspevku na sociálnej sieti.

Zdeno Chára svojou prítomnosťou vyjadrí podporu oslave športu a zdravia, no pre mnohých účastníkov sa nepochybne stane aj inšpiráciou. Ako však spresňuje usporiadateľ, zatiaľ nie je isté, či sa hokejová legenda postaví na štartovú čiaru. Za sebou má totiž náročný triatlon. „Pre nás je dôležité už len to, že príde,“ dodávajú na záver organizátori.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu