K zrážke cyklistu s autom došlo za nejasných okolností. Boli ste pri nehode na Liptove?


Foto: K zrážke cyklistu s autom došlo za nejasných okolností. Boli ste pri nehode na Liptove? Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Policajní príslušníci Žilinského kraja objasňujú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo ešte v utorok 4. júla 2023 približne o 9. hodine na ceste prvej triedy č. I/18 v Liptovskom Mikuláši. Na Ulici 1. mája sa tu za nejasných okolností zrazilo osobné motorové vozidlo s cyklistom.

Ako spresňuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, auto značky Mitsubishi Outlander s liptovskomikulášskym evidenčným číslom prechádzalo po ceste v smere od centra mesta na Liptovský Hrádok. Ku kolízii s cyklistom pritom malo dôjsť v momente, keď pred mostom ponad rieku Smrečianka vodič odbočoval vľavo.

Cyklista pri dopravnej nehode utrpel aj niekoľko zranení, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Prečo však vôbec k tejto kolízii došlo dosiaľ nie je jasné. Všetky okolnosti sú totiž aj viac ako po mesiaci naďalej predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

„Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili priamo na odbore kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši, na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo nám napísali súkromnú správu na polícia SR - Žilinský kraj,“ uviedla na záver policajná hovorkyňa v príspevku na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu