Z vchodu na Solinkách zmizol úplne nový bicykel, majiteľ prosí o pomoc


Foto: Z vchodu na Solinkách zmizol úplne nový bicykel, majiteľ prosí o pomoc Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov

Na tím HAKA, ktorý sa zameriava aj na pátranie po odcudzených dvojkolesových vozidlách, sa včera obrátila ďalšia Žilinčanka. Jej synovi totiž na sídlisku Solinky zmizol úplne nový bicykel. O pomoc s pátraním prosí v príspevku na sociálnej sieti.

Bicykel značky CTM Zephyr bol odcudzený zo spoločných priestorov jedného z vchodov na Limbovej ulici. Vozidlo má rám tyrkysovej farby so sivými detailmi. Jeho vlastník ho zakúpil v apríli tohto roku a zatiaľ sa na ňom previezol iba niekoľkokrát. Výrobné číslo bicykla je 90750185 PX 0063 1182 a vidlice CC 210912.



Krádež je nahlásená na polícii, no je možné, že niekto z vás bicykel zahliadol. Prípadne je inzerovaný na predaj. Za prezdieľanie a pomoc pri hľadaní vám všetkým ďakujem. Spoločne sa možno podarí bicykel vrátiť synovi,“ napísala Žilinčanka.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o tom, kde by sa mohol spomínaný bicykel nachádzať, informujte políciu, prípadne zavolajte na telefónne číslo 0903 503 309.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu