Vodič z piatkovej čelnej zrážky na Nemocničnej prosí o pomoc: Niekto ma vytlačil do protismeru


Foto: Vodič z piatkovej čelnej zrážky na Nemocničnej prosí o pomoc: Niekto ma vytlačil do protismeru

V piatok došlo okolo 13:30 hod. k vážnej nehode na ulici Nemocničná. Zrazili sa tu čelne dve autá a to Volkswagen Passat a Volkswagen Golf. Vodič Passatu dnes prehovoril a prosí ľudí o pomoc.

“Mám na vás prosbu, v piatok som mal dopravnú nehodu na Bernolákovej ulici resp. Nemocničnej. Šoféroval som strieborný Passat. Teraz ležím v nemocnici v bolestiach a hľadám vinníka nehody,” hovorí Matej.


Podľa jeho slov ho vytlačil do protismeru iný vodič, na aute Škoda Superb, možno Octavia.

“Nevidel som z boku presne ale auto bolo bielej farby s poznávacou značkou BL a rok výroby mohol byť 2014/2015, nakoľko auto vyzeralo nové.”

Vodič z miesta nehody ušiel pravdepodobne smer Bratislava alebo smer Rajec. Svedok, ktorý videl nehodu však nevie presnú ŠPZ. Vinník nehody mal vychádzať od benzínovej pumpy na Spanyolovej ulici a následne pokračovať po Nemocničnej v uvedenom smere na Rondel.

“Ak ste boli svedkami nehody poprípade ste videli ŠPZ. bieleho Superb, či Octavia, či už ste niekde v tomto smere zazreli takého vodiča, ozvite sa na polícii. Prosím zdieľajte,” dodáva Matej, ktorý momentálne leží v nemocnici v bolestiach. ako sám povedal, je rád, že nehodu prežil.

Prosím zdieľajte túto správu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu