Neznámy muž v žilinskej mestskej časti masturboval pri pohľade na bežkyňu


Foto: Neznámy muž v žilinskej mestskej časti masturboval pri pohľade na bežkyňu Foto: koláž ilustračných fotografií

Žilinská mestská časť Bánová upozorňuje prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky obyvateľov na prípad sexuálneho obťažovania pri rieke Rajčanka. S tým sa dnes, v pondelok 7. augusta 2023, približne o 9. hodine stretla bežkyňa v blízkosti Autoškoly Liška v smere do Závodia.

Podľa opisu samotnej športovkyne je problémovým muž, ktorý jazdí na bicykli so šatkou prekrývajúcou tvár. Pôvodne mu žena nevenovala pozornosť, ďalšie dianie však situáciu zvrátilo. „Keď ma videl, že idem oproti, otočil sa a počkal si ma na najbližšej lavičke pri Rajčanke, kde sa uspokojoval, keď som išla okolo,“ cituje žilinská mestská časť Bánová vyjadrenie bežkyne. 

Podľa jej opisu má ísť o vyššieho muža s nadváhou a tmavšími blond vlasmi. Veľkú časť tváre mu zakrývala spomínaná športová šatka, preto ostatné poznávacie znaky nevie bežkyňa bližšie popísať. Oblečenú však mal v čase nepríjemného stretnutia tmavú bundu a krátke nohavice.

„Vyzývame Vás na opatrnosť a pokiaľ si všimnete niečo podozrivé, prosíme, čo najskôr kontaktujte tiesňovú linku Mestskej polície na linke 159 alebo štátnej polície na čísle 158. Ide o čas, kedy je možné páchateľa lokalizovať a následne zadržať,“ spresňuje mestská časť Bánová.

Na mape je označené približné miesto stretnutia. Zdroj: google.com



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu