Unikátna príležitosť pre vysokoškolákov: Počas troch dní môžeš byť novou posilou štátneho tajomníka


Foto: Unikátna príležitosť pre vysokoškolákov: Počas troch dní môžeš byť novou posilou štátneho tajomníka Foto: Facebook/Jaroslav Kmeť

Študujete na vysokej škole, zaujíma vás oblasť dopravy a v budúcnosti sa vidíte v štátnej správe? Štátny tajomník Ministerstva dopravy SR Jaroslav Kmeť ponúka záujemcom jedinečnú možnosť vyskúšať si spolu s ním tri intenzívne pracovné dni v regiónoch Slovenska.

„Spoločne absolvujeme kontrolný deň na stavbe tunela Višňové (vieme sa aj otvorene porozprávať, prečo bolo v minulosti toľko problémov s touto stavbou), zúčastníme sa rokovaní so samosprávami a stretneme sa so starostami a primátormi miest a obcí, ako aj s mnohými odborníkmi z oblasti dopravy,“ uviedol Kmeť v príspevku na sociálnej sieti.

Do výzvy sa môže zapojiť každý ambiciózny vysokoškolák, ktorý má prehľad v domácom dianí a záleží mu na budúcnosti Slovenska. Stačí, ak do diskusie prispejete komentárom, ktorý bude obsahovať správnu odpoveď na otázku: „V ktorom krajskom meste prebieha v súčasnosti najväčšia železničná stavba?“.

Súťaž potrvá ešte do nedele 20. augusta, pričom výherca alebo výherkyňa sa na pracovnú cestu po boku štátneho tajomníka vydá už v stredu 23. augusta. „Presne to naša krajina potrebuje, mladých, vzdelaných ľudí, ktorí ju budú ďalej formovať,“ vysvetľuje zámer súťaže Jaroslav Kmeť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu