Na Jánošíkových dňoch úradujú zlodeji, vykradli aj karavan a auto invalidnému dôchodcovi


Foto: Na Jánošíkových dňoch úradujú zlodeji, vykradli aj karavan a auto invalidnému dôchodcovi Foto: Facebook/Dušan Demo

Do obce Terchová zavítalo v týchto dňoch veľké množstvo návštevníkov, ktorých prilákal známy folklórny festival Jánošíkove dni. Dav ľudí však, nanešťastie, predstavuje aj príležitosť jednoduchého zisku pre zlodejov.

Polícia eviduje od začiatku podujatia dva prípady - odcudzenie vecí z obytného karavanu a krádež dvoch bicyklov, ktoré sa nachádzali na stojane na vozidle. Policajti aktuálne prípady vyšetrujú a robia všetko preto, aby čo najskôr odhalili páchateľov.


Jeden z okradnutých návštevníkov festivalu sa k incidentu vyjadril vo facebookovej skupine, ktorá združuje milovníkov karavanov. Ide o invalidného dôchodcu, na ktorého sa zlodeji zamerali už aj v minulosti. Neznámych páchateľov tentokrát neodradilo ani to, že v prívese spal.


„Dnes v noci mi vykradli príves, aj keď som v ňom spal. Zobrali aj kľúče od auta a vykradli mi aj to. Je ale smutné, že si dovolili to urobiť invalidovi. Auto aj príves mám označené. Škoda je na moje pomery veľká. A teraz to vybavovanie všetkých dokladov. Až mi je do plaču,“ napísal pán Dušan.

Auto s prívesom mal počas noci odstavené na lúke oproti Hotelu Gold. Zlodeji sa podľa neho snažili vykradnúť aj vedľajší príves s predstanom, majiteľka si však všimla svetlo bateriek, tak sa z miesta vzdialili. Ďalším návštevníkom zmizli z nosiča za vozidlom dva bicykle.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu