VIDEO: V noci predbiehal autá pri Terchovej, nezastavila ho ani červená na dočasnom semafore


Foto: VIDEO: V noci predbiehal autá pri Terchovej, nezastavila ho ani červená na dočasnom semafore Foto: Žilinčan Ivan

Dopravné predpisy majú zaistiť bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky, mnohí z nich ich však napriek tomu porušujú. Ďalšieho nezodpovedného vodiča zachytil na palubnú kameru Žilinčan, ktorý sa koncom uplynulého mesiaca vracal z Terchovej do Žiliny.

Ivan 30. júla vo večerných hodinách viedol svoj automobil po ceste druhej triedy II/583, na ktorej aktuálne prebiehajú viaceré rekonštrukcie. V Terchovej ho pri pohľade do spätného zrkadla prekvapili rýchlo sa blížiace svetlá. Po krátkej chvíli ho obehlo iné vozidlo. Ivanovi bolo jasné, že jeho vodič nemohol dodržať maximálnu povolenú rýchlosť.

„Cestou z Terchovej do Žiliny sme narazili na rýchleho a zbesilého vodiča. Na Nižných Kamencoch nás predbehol dosť vysokou rýchlosťou a potom sme ho stretli o zhruba 800 metrov na semafore pri odbočke na hotel Bránica, kde opravujú most. Tam to nevydržal, prešiel na červenú a hneď za mostom odbočil k hotelu Bránica,“ napísal nám Žilinčan Ivan.



Tam však jazda nezodpovedného motoristu neskončila. Na križovatke zastavil a následne sa opäť zaradil za Ivanove vozidlo. Za ním išiel približne ďalší kilometer, až kým nezišiel na parkovisko pri obci Belá. Žilinčan jazdu druhého motoristu označil za nadmieru zvláštnu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu