Neznámy páchateľ v Žiline vypáčil dvere pivnice a ukradol bicykel. Majiteľ prosí o pomoc pri hľadaní


Foto: Neznámy páchateľ v Žiline vypáčil dvere pivnice a ukradol bicykel. Majiteľ prosí o pomoc pri hľadaní Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov

Z pivničných priestorov bytového domu v Žiline bol odcudzený horský bicykel značky Scott Scale 2015. Neznámy páchateľ ho ukradol z bytového domu na Borovej ulici na sídlisku Solinky. Majiteľ teraz žiada verejnosť o pomoc pri jeho hľadaní. 

Horský bicykel má kostru čiernej farby so zelenými a bielymi nápismi a čierne kolesá. Majiteľ mal na ňom pripevnený držiak na vodu, zámok na cyklosedačku značky Thule čierno-modrej farby a pod sedadlom bola pripevnená taška.

Zlodej pri krádeži vypáčil dvere na pivnici, zámok na hlavných dverách však ostal neporušený. K ukradnutému bicyklu bol pripevnený ešte jeden detský, ktorý sa našiel vytiahnutý a ukrytý za rohom. 


Majiteľ kontaktoval políciu a tím HAKA, ktorý sa venuje pomoci pri hľadaní odcudzených áut a bicyklov. Pokiaľ máte akékoľvek informácie v súvislosti s touto udalosťou, kontaktujte majiteľa na telefónnom čísle 0911 538 271, prípadne políciu na čísle 158. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu