Rajecká Anča opäť vyrazí za zážitkami: Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť previezť sa historickými vozňami


Foto: Rajecká Anča opäť vyrazí za zážitkami: Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť previezť sa historickými vozňami
Galéria: 6 fotiek

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina aj tento rok organizujú obľúbené podujatie Rajecká Anča. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť previezť sa historickými vozňami M131.1443 a M 152.0160, ktoré budú premávať 12. a 13. augusta dvakrát denne zo Žiliny do Rajca a späť. Atmosféru vo vlaku skvele doplnia zamestnanci Považského múzea v dobových kostýmoch. 

Na zastávke v Rajeckých Tepliciach na vás čaká prehliadka Múzea dopravy s rôznymi interaktívnymi prvkami. Najmenších účastníkov potešia tvorivé dielne na peróne a všetci záujemcovia sa môžu previezť na historickom koči v aleji pri autobusovej stanici.

„Tento rok sme pripravili špeciálny bonus v podobe zvýhodneného balíka, ktorý obsahuje okrem samotnej jazdy aj vstup do Múzea dopravy a jazdu na historickom koči. Cestujúci tak dostane komplexnú službu vrátane miesta vo vozni a tiež program v Rajeckých Tepliciach. Samozrejme, nechali sme aj možnosť kúpy jednosmerného lístka hotovosťou priamo vo vlaku a individuálne trávenie voľného času so zľavou na vstup do múzea,“ približuje historik dopravy Peter Šimko.

Zvýhodnený lístok bude možné zakúpiť len v predpredaji na stránke Považského múzea v Žiline. Viac informácií o odchode vlakov a cenách sa záujemcovia dozvedia na www.pmza.sk.  




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok