Na železničnej trati v úseku Žilina - Vrútky bude prebiehať rekonštrukcia, pripravte sa na obmedzenia


Foto: Na železničnej trati v úseku Žilina - Vrútky bude prebiehať rekonštrukcia, pripravte sa na obmedzenia Foto: Facebook/ZSSK

Vlaková doprava v úseku Žilina – Varín – Nezbudská Lúčka-Strečno – Vrútky bude v najbližších dňoch obmedzená. Dôvodom sú rekonštrukčné práce, ktoré bude realizovať správca železničnej infraštruktúry (ŽSR). Informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko na svojom webe. 

Výluky budú prebiehať v týchto dňoch:

Vybrané osobné vlaky budú odrieknuté, kompletný prehľad zmien pri jednotlivých spojoch nájdete po kliknutí na dátum. 

Pre cestujúcich do Varína a Nezbudskej Lúčky-Strečna budú vo Varíne zastavovať vlaky diaľkovej dopravy. Cestujúci do Nezbudskej Lúčky-Strečna budú môcť využiť náhradnú autobusovú dopravu v úseku Varín – Nezbudská Lúčka-Strečno a späť.


Tí, ktorí budú pokračovať aj v úseku Vrútky – Liptovský Mikuláš si v stanici Vrútky presadnú z diaľkových vlakov do osobných vlakov, ktoré v uvedenom úseku idú podľa platného cestovného poriadku. 

Popis zastávok NAD

  • Zastávka Varín pred železničnou stanicou
  • Zastávka Nezbudská Lúčka-Strečno pri podchode 2. traťovej koľaje

Dopravca zároveň upozorňuje, že v NAD nie je možná preprava bicyklov, imobilných cestujúcich na vozíku či zvierat bez uzatvárateľnej schránky. Obmedzenie sa nevzťahuje na psov sprevádzajúcich zdravotne postihnuté osoby.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu