VIDEO: V Mojši sa niekto pokúsil dostať do stojaceho auta, okno vydržalo 16 úderov


Foto: VIDEO: V Mojši sa niekto pokúsil dostať do stojaceho auta, okno vydržalo 16 úderov Foto: Majiteľ poškodeného vozidla

Po poškodení vozidiel stojacich na sídliskách Solinky, Hliny či v centre Žiliny sa podobný prípad odohral aj v blízkej obci Mojš. Neznáma osoba sa pokúsila ostrým predmetom rozbiť okno osobného automobilu. Informoval nás o tom jeho majiteľ, ktorý chce zároveň varovať ostatných obyvateľov a návštevníkov obce.

Vandal alebo neúspešný zlodej úradoval v noci zo stredy 12. júla na štvrtok 13. júla. Nepozorovane sa dostal na parkovisko na začiatku Mojša pri autobusovej zastávke, kde stálo aj vozidlo nášho čitateľa. Následne zobral ostrý predmet (podľa majiteľa automobilu pravdepodobne kladivko) a opakovane udieral do skla okna na spolujazdcovej strane.


„Dávajte si pozor a nenechávajte si zaparkované auto bez dozoru po zotmení, žiaľ,  minulú noc sa na tom parkovisku niekto pokúsil vykradnúť to naše. Jediné šťastie je to, že sme mali bezpečnostnú fóliu a sklo vydržalo 16 rán,“ varuje majiteľ poškodeného auta.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu