Nadupané leto v Gbeľanoch: Grilované špeciality, historické autá aj koncerty


Foto: Nadupané leto v Gbeľanoch: Grilované špeciality, historické autá aj koncerty
Galéria: 28 fotiek

Leto v Gbeľanoch bude aj tento rok nabité zaujímavými podujatiami. Už tradične odštartuje v polke júla zrazom historických vozidiel – ELEGANCE TOUR, ktorý tento rok dostane úplne nový rozmer -  v spojení s grill festivalom jedla s grilovanými špecialitami rôznych svetových kuchýň a s kultúrnym programom v podobe koncertov a vystúpení pre deti.

Už len deka a niečo osviežujúce na pitie a máte letnú pohodu spolu so zaujímavým programom. Toto špeciálne podujatie je tu už čo nevidieť – v sobotu 15. júla od 11:00 do 21:30 hod.

V predvečer tejto skvelej akcie (14.7.2023) sa ešte uskutoční  koncert Lenky Filipovej vo výnimočnom prostredí -  na nádvorí kaštieľa. Lístok si môžete zakúpiť cez sieť ticketportal.

Ak máte už 15. júla vybookované  miesto vo vašom kalendári a nestíhate prísť na ELEGANCE TOUR,  nezúfajte,  aj augustový program v Château Gbeľany má čo ponúknuť. 

Galéria: 28 fotiek

Na začiatku augusta rozpália grily v kaštieli opäť - pri pripravovanej komornejšej grilovačke v parku. Na mieste si budete môcť vybrať a zakúpiť špeciality z grilu pripravované na mieste. Termín grilovačky sa dozviete už čoskoro na sociálnych sieťach Château Gbeľany.

V polke augusta sa dejisko podujatí presunie na nádvorie kaštieľa. Na začiatku týždňa – v pondelok 14.8.2023 tam odohrá svoj koncert legenda slovenskej hudby – Pavol Hammel. V ten istý týždeň vo štvrtok sa môžete tešiť na výnimočné jedlá 3 známych šéfkuchárov v podobe 8-chodvového degustačného menu spolu s napárovanými vínami na nádvorí kaštieľa.

Na degustačnej večeri okrem toho vystúpi aj špeciálny hudobný hosť – Tomáš Bezdeda. Doprajte si tento nevšedný gastronomický zážitok, lístky sa dajú zakúpiť online už teraz

Leto v Gbeľanoch bude naozaj pestré. Kultúra v kaštieli nebude chýbať a nádvorie v lete oživia hneď 2 koncerty – Lenky Filipovej a Pavla Hammela. 

Čo sa jedla týka, môžete si vybrať od uvoľnených letných grilovačiek až po gurmánsky zážitok z jedla vyššej gastronómie – či už na degustačnej večeri v podobe 8 chodového menu 3 šéfkuchárov alebo v reštaurácii Belene v podobe letného A la Carte menu, ktoré sa takisto oplatí vyskúšať

Nenechajte si ujsť váš letný zážitok v Châtaeau Gbeľany.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok