Policajt chytil počas osobného voľna zlodeja, ktorý ukradol drahý elektrobicykel na Kysuciach


Foto: Policajt chytil počas osobného voľna zlodeja, ktorý ukradol drahý elektrobicykel na Kysuciach Foto: Facebook

Koncom mája sme informovali o drahom elektrobicykli, ktorý bol odcudzený v Krásne nad Kysucou. Mladík nechal svoje vozidlo pred budovou Domu služieb a zamieril na poštu. Keď sa po dvoch minútach vrátil, bicykel už naňho nečakal. Jeho rodina následne prosila o pomoc s pátraním širokú verejnosť aj skupinu HAKA.

Páchateľa sa nakoniec podarilo odhaliť policajtovi, ktorý v tom čase ani len nebol v službe. Po jeho zadržaní bol nájdený aj ukradnutý bicykel v hodnote asi 5 500 eur, ktorý polícia vrátila majiteľovi. Ten napísal ďakovnú správu, ktorú zdieľalo na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.



„Bol som zúfalý z danej udalosti, no teraz mi úsmev na tvári vyčaril menovaný policajt, ktorý svojou svedomitou prácou a ctením si hesla pomáhať a chrániť vypátral páchateľa. A to v rámci svojho osobného voľna. Následne bol vypátraný aj môj bicykel, za čo som nesmierne vďačný,“ napísal okradnutý mladík.

Okrem toho v liste poďakoval aj policajtom z Krásna nad Kysucou, Čadce, ako aj Erikovi Ďurecovi a Lukášovi Čišeckému z Rajca. Všetci sa totiž spoločne podieľali na vypátraní jeho elektrobicykla.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu