Polícii sa podarilo vypátrať Vrútočana Dominika, ktorý je obvinený z krádeže


Foto: Polícii sa podarilo vypátrať Vrútočana Dominika, ktorý je obvinený z krádeže Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Najskôr sa rozhodol neoprávnene zobrať cudziu vec, teraz uteká pred následkami svojho konania. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku vyhlásilo pátranie po mužovi, ktorého hľadajú muži a ženy zákona.

Dominik Zajac má aktuálne 26 rokov a žije vo Vrútkach. Polícia po ňom začala pátrať už v stredu 21. júna, keďže bol obvinený z prečinu krádeže. Muž vie, že je hľadaný, a úmyselne sa ukrýva.


Zlodej má strednú postavu, hnedé oči a hnedé vlasy. V súčasnosti by mal byť ostrihaný dohola a nosiť briadku, fotografia teda nie je úplne aktuálna. V čase, kedy bol naposledy videný, mal oblečené zelené tepláky a čiernu bundu. Polícia nevie o žiadnych zvláštnych znameniach, vďaka ktorým by ho bolo jednoduchšie spoznať.

„Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru,“ zdôraznila Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Aktualizácia (12. júla 2023):

Hľadaný 26-ročný Vrútočan Dominik Zajac bol vypátraný. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku preto dnes, v stredu 12. júla 2023, odvolávania pátranie, keďže pominuli dôvody jeho vyhlásenia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu