Tomáš a Ivana Bezdedovci sa stali rodičmi. V žilinskej nemocnici sa im narodil syn Jakub


Foto: Tomáš a Ivana Bezdedovci sa stali rodičmi. V žilinskej nemocnici sa im narodil syn Jakub Foto: Koláž – Facebook/Tomáš Bezdeda

Dátum 20. jún 2023 sa do spoločného života manželov Tomáša a Ivany Bezdedovcov zapíše veľký písmenami. Práve v tento deň sa totiž stali rodičmi malého Jakubka, ktorý prišiel na svet vo večerných hodinách v priestoroch žilinskej nemocnice.

„Vitaj, Jakubko náš. Najkrajší deň v mojom živote. Milujem Vás oboch,“ odkázal známy Žilinčan Tomáš Bezdeda svojej manželke Ivane a novorodenému synovi v príspevku na sociálnej sieti, kde sa so svojimi fanúšikmi zároveň podelil o fotografiu z prvých spoločných momentov.

O radostnú správu sa s verejnosťou podelilo aj vedenie Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) v Žiline. „Malý Jakubko sa narodil 20. júna 2023 o 19:21 hod. s mierami 3 690 gramov a 52 centimetrov. Maminka priviedla malého princa na svet prirodzene za veľkej podpory otecka,“ spresňuje FNsP v príspevku.

Zdravotnícke zariadenie čerstvým rodičom úprimne zablahoželalo k najkrajšiemu darčeku. Spolu s prianím zdravia, lásky, nekonečnej energie a nádherných spoločných zážitkov im zároveň vyslovilo vďaku za ich dôveru voči žilinskej nemocnici.


„Svoju dôveru vložili do rúk vynikajúceho tímu žilinskej pôrodnice pod vedením pani doktorky Moniky Bátorovej. Ďakujeme, veľmi si to vážime,“ uzavrela žilinská nemocnica.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu