Zo zamknutej pivnice v centre Žiliny zmizol bicykel, majiteľ ponúka odmenu za jeho nájdenie


Foto: Zo zamknutej pivnice v centre Žiliny zmizol bicykel, majiteľ ponúka odmenu za jeho nájdenie Foto: Majiteľ odcudzeného bicykla

Z bytového domu v centre Žiliny bol na prelome týždňov odcudzený ďalší bicykel. Majiteľ teraz prosí verejnosť o pomoc s jeho nájdením a za vypátranie ponúka aj finančnú odmenu.

Neznámy zlodej v nedeľu 18. júna alebo v pondelok 19. júna prenikol do spoločných priestorov bytového domu na ulici M. R. Štefánika. Napriek zamknutým dverám sa dostal do pivnice, odkiaľ zobral čierno-sivý horský bicykel značky CUBE s kolesami veľkosti 29 palcov.

„Na riadidlách bolo svetlo a držiak na go pro kameru, s kapsičkou v ráme, držiakom na fľašu a zadným svetlom upevneným zvisle,“ opísal svoje odcudzené vozidlo majiteľ. Bicykel podľa neho nemal žiadne špeciálne poškodenia, vďaka ktorým by sa dal jednoduchšie spoznať. Pri kúpe stál približne 1 200 eur.

Majiteľ o krádeži informoval políciu aj tím HAKA, ktorý sa zameriava práve na pátranie po odcudzených vozidlách. Pokiaľ máte akékoľvek informácie o odcudzenom bicykli alebo zlodejovi, kontaktujte Policajný zbor. Majiteľ za jeho nájdenie ponúka finančnú odmenu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu