VIDEO: Pred ZŠ v Tepličke nad Váhom vyrušili zlodeja pri krádeži bicykla. Chytiť sa ho však nepodarilo


Foto: VIDEO: Pred ZŠ v Tepličke nad Váhom vyrušili zlodeja pri krádeži bicykla. Chytiť sa ho však nepodarilo Foto: Facebook/Teplička nad Váhom

Obec Teplička nad Váhom v príspevku na sociálnej sieti informovala o prekazenej krádeži bicykla v areáli miestnej základnej školy. Neznámy muž sa tu mal o odcudzenie dopravného prostriedku pokúsiť vo štvrtok 15. júna 2023 v raňajších hodinách.

Krádež sa našťastie podarilo prekaziť, ale nepodarilo sa ho chytiť. Chceme preto upozorniť nielen žiakov, ale všetkých občanov, aby si svoje bicykle vždy riadne zamykali a boli ostražití,“ spresňuje vedenie obce neďaleko Žiliny.

Udalosť pred základnou školou sa podarilo zachytiť aj na kamerový záznam, kde verejnosť môže zreteľne vidieť pokus o krádež, ale zároveň aj snahu dvoch osôb zlodeja zastaviť.


V závere videa je zároveň čiastočne viditeľná tvar neznámeho muža, preto v prípade, že ho spoznáte, informujte o jeho totožnosti vedenie obce, školy alebo sa obráťte priamo na políciu na známom telefónnom čísle 158.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu