Cesta medzi Žilinou a Kysucami bude cez víkend dočasne uzatvorená, dôvodom je stavba diaľnice


Foto: Cesta medzi Žilinou a Kysucami bude cez víkend dočasne uzatvorená, dôvodom je stavba diaľnice Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Počas nadchádzajúceho víkendu by sa mali vodiči, ktorí plánujú cestu medzi Žilinou a Kysucami, pripraviť na výrazné zdržanie alebo nutnosť obchádzky. Dôvodom sú plánované práce na stavbe diaľničného privádzača D3 Brodno - Kysucké Nové Mesto.

V sobotu aj nedeľu budú pracovníci v ranných hodinách montovať priehradové mostíky, čo si vyžiada úplné uzatvorenie cesty prvej triedy I/11. Neprejazdný bude približne 200-metrový úsek pred odbočením k motorestu Skalka.

Cesta má byť uzatvorená v sobotu 10. júna trikrát po približne 30 minút a v nedeľu 11. júna raz asi na hodinu. Doprava bude obmedzená obidva dni v čase medzi 4:00 hod. a 7:00 hod. ráno.

„Pre vozidlá  scelkovou hmotnosťou do 3,5 tony je bude vyznačená obchádzka, ktorá začína v križovatke cesty I/11 s cestou III/2052;  vedie po III/2052 cez Kysucké Nové Mesto, cestu III/2092 (ul.  Litovelská)  cez Rudinu a Rudinku,  pred Vraním sa náhradných premostením Kysuce vracia späť na I/11. Obchádzková  trasa   je v oboch smeroch rovnaká,“ uvádza povolenie Okresného úradu Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu