Košickú ulicu blokuje pokazený kamión, doprava v Žiline kolabuje


Foto: Košickú ulicu blokuje pokazený kamión, doprava v Žiline kolabuje
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Michaela Tomášová

Doprava na najfrekventovanejších žilinských cestách opäť kolabuje. Počas popoludňajšej dopravnej špičky totiž premávku na jednom z hlavných ťahov zablokovalo pokazené vozidlo. Na obmedzenie upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

V stredu 7. júna krátko pred 15:00 hod. popoludní zastavilo na Košickej ulici na okraji Žiliny pokazené nákladné motorové vozidlo. Kamión blokuje jeden jazdný pruh v smere zo Žiliny na Strečno. Na mieste sa nachádza polícia, ktorá riadi premávku. Motoristov púšťa striedavo v jedinom voľnom pruhu.

Kolóny siahajúce ďaleko za križovatku pri hypermarkete Tesco sa postupne zhusťujú. Aktuálne sa vozidlá pohybujú rýchlosťou kroku na uliciach Predmestská, Veľká Okružná, Ľavobrežná aj Nemocničná.

„Žiadame o ohľaduplnosť, trpezlivosť a rešpektovanie pokynov policajtov na mieste,“ prosí žilinská polícia účastníkov cestnej premávky.


Premávka je spomalená aj v blízkosti Rondla či na ceste v smere na Rajec, pričom kolóna siaha až k budove Váhostavu. Autá v zástupe stoja aj na ulici Bytčická a ťažko prejazdná je aj ulica Hlinská, ktorá je upchatá v oboch smeroch.

Kolaps dopravy evidujeme aj na okružnej križovatke pri Metre. Kolóny na tomto úseku siahajú až k OC Max. Úplne neprejazdná je aj cesta medzi sídliskami Solinky a Vlčince, kde aktuálne bez pohnutia stoja štyri trolejbusy.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu