Na Kysuciach zmizol elektrobicykel za 5 500 eur, videli ho vo vedľajšom meste


Foto: Na Kysuciach zmizol elektrobicykel za 5 500 eur, videli ho vo vedľajšom meste Foto: Majiteľka odcudzeného bicykla

Dnešné popoludnie začalo obzvlášť nešťastne pre mladého muža z Kysúc. Na poštu sa vybral na svojom novom elektrickom bicykli, naspäť sa už musel vrátiť peši. Jeho rodina teraz prosí verejnosť o pomoc s vypátraním drahého vozidla aj zlodeja.

Mladík zastavil v pondelok 29. mája približne o 13:30 hod. popoludní pred Domom služieb v Krásne nad Kysucou. Bicykel nechal v budove a on zamieril na poštu. Počas dvoch minút, ktoré tam strávil, neznáma osoba odišla na jeho vozidle.

Odcudzený elektrický bicykel značky Specialized Turbo Levo má telo v svetlofialovom prevedení s čiernymi detailmi. Poznávacím znamením môžu byť aj ochranné nálepky na ráme. Majiteľ ho kúpil pred necelým rokom za 5 500 eur.



„Naposledy bol bicykel videný v Kysuckom Novom Meste. Videli ho policajti asi pred dvomi hodinami. Viezol sa na ňom chalan v šiltovke. Ešte čakáme na kamerové záznamy z domu blízko domu služieb,“ napísala teta okradnutého mladíka krátko po 16:00 hod.

Pokiaľ bicykel niekde uvidíte, prípadne máte akékoľvek informácie o krádeži, kontaktuje políciu na čísle 158 a majiteľa na telefónnom čísle 0907 671 204.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu