Poznáte muža s Lidl taškou? Pátra po ňom polícia kvôli krádeži v Liptovskom Mikuláši


Foto: Poznáte muža s Lidl taškou? Pátra po ňom polícia kvôli krádeži v Liptovskom Mikuláši Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Koncom apríla došlo ku krádeži v predajni Lidl na Liptove. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline dnes uverejnilo príspevok na sociálnej sieti, v ktorom žiada verejnosť o pomoc so zistením totožnosti neznámeho muža zachyteného kamerovým systémom.

Zlodej do obchodu na Novej ulici v Liptovskom Mikuláši vstúpil v piatok 21. apríla. Jeho nezákonný skutok vyšetruje Obvodné oddelenie Policajného zboru Liptovský Mikuláš ako prečin krádeže.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej osoby, ktorá boli zachytená kamerovým systémom. Svedectvo tejto osoby je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedla polícia.



Muž na záberoch je v strednom až staršom veku, na sebe má oblečené rifľové nohavice, červené tričko, modrú košeľu a modro-čiernu bundu. V čase krádeže mal na hlave nasadenú šiltovku modrej farby a v ruke niesol igelitovú tašku s logom Lidl.

„Akékoľvek informácie k totožnosti neznámej osoby môžete oznámiť na Obvodné oddelenie Policajného zboru Liptovský Mikuláš na telefónne číslo 0961 453 705, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Žilinský kraj. Ďakujeme za pomoc,“ prosí polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu