Prepichnuté kolesá i výstrel zo vzduchovky. V Žiline sa opäť objavili prípady poškodzovania áut na sídliskách


Foto: Prepichnuté kolesá i výstrel zo vzduchovky. V Žiline sa opäť objavili prípady poškodzovania áut na sídliskách Foto: ilustračné

V Žiline sa opäť objavilo viacero prípadov poškodzovania áut. Neznámy páchateľ alebo páchatelia vyčíňali v priebehu uplynulého týždňa až trikrát, zamerali sa pritom na vozidlá zaparkované na sídliskách Hliny a Solinky.

Prvý prípad sa odohral v noci z nedele 21. mája na pondelok 22. mája na Obvodovej ulici. Majiteľka auta značky Škoda Fabia si našla prepichnuté dve kolesá, čím jej vznikla škoda 100 eur.

Podobný prípad sa odohral o dva dni neskôr, takisto na sídlisku Hliny, kedy v noci z utorka na stredu poškodili koleso na aute značky Renault. Zaparkované bolo na ulici Lenčova. Majiteľovi vozidla tak vznikla škoda 60 eur. 

Na Solinkách však poškodzovanie vozidiel už neostalo len pri prepichovaní pneumatík -  pri čerpacej stanici mal údajne niekto poškodiť auto streľbou zo vzduchovky, čím spôsobil škody v oveľa väčšom rozsahu. 

Či však má zničené autá na svedomí jeden páchateľ alebo jedna a tá istá skupina, zostáva nateraz nezodpovedanou otázkou. Prípadmi sa už zaoberá polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu