Poľský taxikár nezaplatil za tankovanie na Orave, pátra po ňom HAKA


Foto: Poľský taxikár nezaplatil za tankovanie na Orave, pátra po ňom HAKA Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Facebooková skupina HAKA sa zameriava prevažne na pátranie po odcudzených motorových vozidlách, čoraz častejšie v nej však pribúdajú aj príspevky o osobách, ktoré nezaplatili za pohonné hmoty natankované na čerpacích staniciach po celom Slovensku.

Členovia skupiny aktuálne hľadajú muža, ktorý odišiel bez zaplatenia z čerpacej stanice VOMS v Námestove. Podľa záberov z bezpečnostných kamier ide o vodiča osobného automobilu značky Toyota Corolla s poľským evidenčným číslom. Vozidlo malo na streche pripevnené označenie taxi služby.



„Prosíme pána z fotografie aby sa ozval personálu čerpacej stanice VOMS NÁMESTOVO.  Určite omylom zabudol zaplatiť natankovane pohonné hmoty. Kontakt na personál 0911 760 370,“ uviedol administrátor skupiny HAKA v príspevku na sociálnej sieti.

Pokiaľ osobu na zábere z bezpečnostnej kamery poznáte, posuňte jej túto správu spolu s telefónnym číslom na zamestnancov čerpacej stanice.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu