Zlodej ukradol kábel od televízora na námestí Kysuckého Nového Mesta, kde občania sledujú hokej


Foto: Zlodej ukradol kábel od televízora na námestí Kysuckého Nového Mesta, kde občania sledujú hokej Foto: Facebook/Marián Mihalda

Slovensko v týchto dňoch žije hokejom. Fanúšikovia športu podporujú domáci tím nielen z pohodlia vlastných obývačiek, ale často aj z rôznych podnikov či verejných priestranstiev. Sledovanie dnešného večerného hokejového zápasu v centre Kysuckého Nového Mesta však bolo ohrozené.

Neznáma osoba totiž odcudzila napájací kábel k zobrazovaciemu zariadeniu, na ktorom bude zápas prehrávaný. O kurióznej krádeži informoval primátor Marián Mihalda prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.



„Keď sme dnes išli pripraviť obrazovku na vysielanie večerného zápasu, zistili sme, že nejaký ,dobrák’ odcvakol a ukradol napájací kábel ku obrazovke. Je to smutné, že niekto sa snaží a niekto myslí nekompromisne iba na seba a kradne veci, čo slúžia všetkým,“ napísal rozčarovaný primátor.

Priestor je však monitorovaný kamerovým systémom, ktorý zlodeja zachytil. Aktuálne ho má k dispozícii polícia, ktorá sa prípadom zaoberá. Marián Mihalda svojich občanov ubezpečuje, že situáciu vyriešil a hokej sa dnes o 19:15 hod. na námestí prehrávať bude.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu