VIDEO: Žilinský salón Vrkoče vykradli muži bez masiek, polícia prosí o pomoc s ich stotožnením


Foto: VIDEO: Žilinský salón Vrkoče vykradli muži bez masiek, polícia prosí o pomoc s ich stotožnením Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Počas uplynulého víkendu došlo v obľúbenom salóne uprostred Žiliny ku krádeži. Informovali o tom majitelia, ako aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Žilina, ktoré v príspevku na sociálnej sieti zároveň žiada širokú verejnosť o pomoc so zistením totožnosti zlodejov.

V nedeľu 14. mája prenikli do žilinského kaderníckeho salónu Vrkoče dvaja neznámi muži. Ich nezákonný čin zachytili bezpečnostné kamery. Z videozáznamu je zjavné, že dvojica postupne prešla po miestnostiach a brala do rúk všetko cenné. Zlodeji nezabudli ani prehľadať zásuvky. Žilinskí policajti začali vyšetrovanie prečinu krádeže.

„Žiadame vás, aby ste akékoľvek informácie k totožnosti neznámych osôb oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne aj na našu oficiálnu stránku Facebooku: Polícia SR – Žilinský kraj. Ďakujeme za pomoc,“ uviedli policajti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu