FOTO: Pri Ružomberku došlo k hromadnej nehode, zrazili sa dve nákladné a dve osobné vozidlá


FOTO: Pri Ružomberku došlo k hromadnej nehode, zrazili sa dve nákladné a dve osobné vozidlá
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Frekventovaná komunikácia prvej triedy I/18 je známa častými kolónami aj dopravnými nehodami. K ďalšej z nich došlo včera v ranných hodinách v Ružomberskom okrese. Informovala o tom žilinská polícia prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

V utorok 16. mája sa v blízkosti obce Rojkov stala hromadná kolízia. Na hlavnom ťahu sa zrazili dve nákladné motorové vozidlá s dvomi osobnými automobilmi. Posádky vozidiel hrozivo pôsobiaci incident, našťastie, prežili.

Vodič osobného motorového vozidla značky Škoda jazdiaceho v smere od Martina na Ružomberok prešiel z doposiaľ presne nezistených príčin do protismernej časti vozovky, kde došlo k stretu s dvomi nákladnými motorovými vozidlami značky Mercedes Benz,“ opísala situáciu polícia.



Tým však kolízia neskončila. Jedno z havarovaných nákladných vozidiel totiž po náraze prešlo do protismerného pruhu, kadiaľ práve prechádzal automobil značky Fiat Ducato. Nešťastnou zhodou okolností sa následne zrazili aj tieto dve vozidlá.

Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Pri dopravnej nehode utrpel vodič osobného vozidla značky Škoda zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie v nemocnici,“ doplnila polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu