Nové byty na Kamencoch budú dokončené už na jeseň tohto roku


Foto: Nové byty na Kamencoch budú dokončené už na jeseň tohto roku
Galéria: 14 fotiek

Ak hľadáte cenovo dostupné bývanie v novostavbe a s dohľadným termínom dokončenia výstavby, je čas začať si vybavovať hypotéku: Kamence dokončujú výstavbu Etapy 3 a Etapy 4. K dispozícii sú stále ešte byty 1+kk, 2+kk a 3+kk. Sťahovať do nového sa môžete už koncom tohto roka!

Spoľahlivý žilinský investor – Istrofinal

Investorom projektu je žilinská spoločnosť Istrofinal. Má na konte takmer 20-ročné profesionálne skúsenosti a takmer 100 projektov -  od priemyselných parkov, cez obchodné galérie až po bytové domy, ako napríklad Rudiny II v Žiline na Hlinách alebo Kamence v Kysuckom Novom Meste. Istrofinal si získal sympatie verejnosti nielen kvalitou stavieb, ale aj proklientskym krokom počas rapídneho nárastu cien v stavebníctve v minulom roku a vysokej inflácii – ceny zazmluvnených bytov udržal bez navýšení, pričom termíny a dohodnutá kvalita ostali bez zmien.

Cenovo dostupné bývanie s ľahkým prístupom k hypotéke

Keďže projekty Istrofinalu sú dlhodobo známe a bonitné, byty v novostavbách Kamence sú nastavené v niekoľkých bankách a získanie úveru je pre záujemcov o bývanie v tomto projekte pomerne jednoduché. Navyše, kompletný hypotekárny servis zabezpečujú priamo predajcovia Istrofinalu, klientovi tým významne šetria čas aj stres vyplývajúci z procesu naceňovania nehnuteľnosti a zisťovania úverových možností v rôznych bankách.

Galéria: 14 fotiek

Byty na Kamencoch sú cenovo výrazne dostupnejšie ako porovnateľné novostavby priamo v Žiline. Navyše,  Kamence - Etapa 1 ako jediné v regióne získali prestížnu cenu za architektúru CE ZA AR v kategórii bytové domy (2021).

Lokalita s vynikajúcou občianskou vybavenosťou

Po úspechu premysleného žilinského projektu Rudiny II si Istrofinal opäť dal záležať na optimalizácii moderného bývania – Kamence ponúkajú bytové domy so zelenými vnútroblokmi bez prístupu automobilov, promenády k rieke Kysuca, ihrisko, škôlku, dostatok parkovacích miest a obchodnú zónu s obľúbenými značkami Tesco, TEDi, Kik, SuperZOO, dm drogerie markt a BENU lekáreň. Dopravné napojenie na hlavný ťah do Žiliny je v časoch mimo špičky 12 minút autom. 


Informujte sa o možnostiach hypotekárneho krytia

Ak zvažujete kúpu bytu, či už na bývanie alebo investičné účely, dohodnite si osobnú konzultáciu a dozviete sa všetky podrobnosti o možnostiach hypotekárneho krytia aj osobných obhliadkach bytov: 0902 554 232 / 0911 861 507 alebo predaj@istrofinal.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok