Žilinčanke zmizol z auta notebook a papiere s celoživotnou prácou, peniaze ponúka za informácie aj vrátenie vecí


Foto: Žilinčanke zmizol z auta notebook a papiere s celoživotnou prácou, peniaze ponúka za informácie aj vrátenie vecí Foto: google.com

Vykradnuté auto spôsobilo Žilinčanke veľké problémy a nevyčísliteľnú škodu. Zlodej si z neho pritom odniesol predmety, ktoré predá s najvyššou pravdepodobnosťou nanajvýš za niekoľko desiatok eur. Nešťastná žena v príspevku na sociálnej sieti prosí verejnosť o pomoc s vypátraním a vrátením odcudzených vecí.

Svoje osobné motorové vozidlo značky Suzuki Ignis zaparkovala v stredu 10. mája približne o 21:30 hod. večer na sídlisku Solinky. Počas noci stálo na ulici Limbová 2 vedľa červenej nádoby na komunálny odpad. Keď sa k nemu o 7:00 hod. ráno vrátila, automobil síce nebol poškodený, chýbal však jeho obsah.


„Bola mi odcudzená z neho taška s notebookom, príslušenstvom, zápisník a kopa papierov - kalkulácií a cenníkov potrebných na moju prácu. Samotná hodnota toho notebooku je 100 až 300 eur, ale moja životná práca ktorá tam je sa nedá vyčísliť,“ uviedla majiteľka vykradnutého vozidla.


Ráno kontaktovala políciu, zároveň však prosí svojich spoluobčanov o pomoc s nájdením pracovného počítača a dokumentov. Za informácie o svojich veciach ponúka finančnú odmenu. Pokiaľ viete, kde by sa mohli nachádzať, kontaktujte ju na telefónnom čísle 0907 559 568.

„Riešim, čo idem robiť, nakoľko to bol pracovný počítač a nič nemám zálohované. Ak to čítaš práve ty, ktorý si mi ho zobral, prosím ťa, vieme sa určite dohodnúť na cene,“ doplnila zúfalá Žilinčanka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu