HAKA pátra po vozidle predanom Jiřímu Gonzalesovi. Bez kontroly originality ostalo neprepísané


Foto: HAKA pátra po vozidle predanom Jiřímu Gonzalesovi. Bez kontroly originality ostalo neprepísané Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Auto predali začiatkom mája so splnomocnením na prepis, kupujúci od tej doby prestal komunikovať. Po neprepísanom vozidle predanom z Čadčianskeho do Žilinského okresu teraz pátra skupina HAKA, ktorá sa zameriava prevažne na krádeže automobilov.

„Vozidlo bolo predané do okresu Žilina na základe kúpnopredajnej zmluvy so splnomocnením na prepis vozidla pánovi Jiří Gonzales, trvalým bydliskom v CZ. Na vozidlo treba vykonať kontrolu originality, nakoľko ide o prepis vozidla na takzvaný vývoz,“ uviedol administrátor skupiny HAKA v príspevku na sociálnej sieti.


Napriek tomu, že predaj prebehol v utorok 2. mája, auto stále podľa dokumentov patrí pôvodnému majiteľovi. Bez platnej kontroly originality ho nebude možné prepísať na nového vlastníka. Ten však od začiatku mesiaca nereaguje na telefonáty a predajca ho nedokáže kontaktovať.


Vozidlo značky Škoda Fabia Combi s evidenčným číslom CA414AO bolo vyrobené v roku 2002 a má VIN číslo TMBHB46Y123579096. Automobil môžete spoznať vďaka dvojfarebnej karosérii. Zatiaľ čo zadná časť vozidla je v oranžovej metalíze, predná kapota, blatníky a nárazník sú strieborné.

HAKA tím prosí verejnosť o zdieľanie a pomoc s hľadaním auta. Pokiaľ ho uvidíte alebo viete, kde sa nachádza, kontaktuje ich na telefónnom čísle 0910 666 910.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu