FOTO: Na nákup sa doviezol, domov sa vracal peši. Kysučan pátra po bicykli, ktorý mu ukradli v Tescu


FOTO: Na nákup sa doviezol, domov sa vracal peši. Kysučan pátra po bicykli, ktorý mu ukradli v Tescu
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa bicykel krádeže bicyklov

Do obchodu sa doviezol, domov sa však musel vrátiť peši. Nešťastný Kysučan v priebehu niekoľkých desiatok minút prišiel počas nákupu o svoj bicykel. Informovala o tom skupina HAKA zameraná na pátranie po odcudzených bicykloch v príspevku na sociálnej sieti.

Majiteľ bicykla ho naposledy videl v nedeľu 7. mája. Krátko popoludní vyrazil na nákup do predajne Tesco v Krásne nad Kysucou, kde zaparkoval svoje dvojkolesové vozidlo. Keď sa vracal s nákupom, zistil, že bicykel sa nenachádza na mieste, kde ho nechal.


„Nie som dieťa bohatých rodičov, na bicykel som si dlho šetril a odkladal. Chcel by som vás poprosiť, či by ste mi to neprezdieľali, ak by niekto tento bicykel videl, že by to nahlásil na políciu alebo mi dal vedieť. Bol by som veľmi vďačný,“ napísal administrátorovi skupiny HAKA majiteľ bicykla.


Ten má značku CTM Zephir a bol vyrobený v roku 2018. Rám bicykla má čierno-oranžovú farbu so sivými detailmi, poznávacím znakom sú aj jasnozelené pedále.

Pokiaľ ste boli v čase približne 13:30 hod. popoludní svedkami tejto krádeže, alebo viete, kde sa bicykel môže nachádzať, kontaktujte políciu na bezplatnej linke 158. Telefónne číslo vlastníka vozidla je 0940 352 098.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu