Nezvestného Ľuboša Leška z Oravy sa podarilo vypátrať, je v poriadku


Foto: Nezvestného Ľuboša Leška z Oravy sa podarilo vypátrať, je v poriadku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (4. mája 2023):

Polícia odvolala dnes, vo štvrtok 4. mája 2023, pátranie po 45-ročnom Ľubošovi Leškovi z Istebného. „Osoba bola vypátraná a je v poriadku,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Pôvodný text:

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Dolnom Kubíne vyhlásilo v stredu 3. mája 2023, pátranie po 45-ročnom nezvestnom Ľubošovi Leškovi z okresu Dolný Kubín, konkrétne z oravskej obce Istebné.


Menovaný je nezvestný od dňa 25. 04. 2023, kedy odišiel v priebehu dňa z miesta trvalého bydliska, na neznáme miesto a doteraz sa domov nevrátil,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Popis nezvestného muža:

  • postava – vysoký približne 180 cm, štíhlej postavy, váha približne 70 kg,
  • vzhľad – na krátko ostrihané tmavé vlasy, modré oči,
  • oblečenie – tepláky tmavej farby, maskáčová bunda, zelená šiltovka, čierne tenisky,
  • zvláštne znamenia – jazva po operácii obličky, komunikatívny, no občas zle artikuluje.

V prípade, že ste nezvestného Ľuboša niekde videli alebo máte akékoľvek informácie o mieste, kde sa aktuálne zdržiava, je potrebné ich oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu