Žilinské realitné centrum MGM prináša vďaka HYPO bonusu zaujímavé nehnuteľnosti s 0% úrokom


Foto: Žilinské realitné centrum MGM prináša vďaka HYPO bonusu zaujímavé nehnuteľnosti s 0% úrokom

MGM reality pre všetkých kupujúcich prinášajú nový produkt, vďaka ktorému získajú HYPO BONUS až do výšky celého ročného úroku na hypotéke.  Čiže úrok za prvý rok je vo výške 0% PA.

Vďaka HYPO BONUSU od MGMreality.sk klient ušetrí tisíce eur, odľahčí si finančne najnáročnejšie obdobie, ktorým je práve prvý rok a získa dodatočné finančné zdroje napríklad na presťahovanie alebo kúpu nábytku. HYPOBONUS sa týka konkrétnych nehnuteľností. Dnes vyberáme nasledovné:  

Garsónka po kompletnej rekonštrukcii

Garsónku o výmere 22 metrov štvorcových v Žiline, na Suvorovovej ulici (Malá Praha/Hliny). Nachádza sa na 1. poschodí (nie prízemie), je po kompletnej rekonštrukcii vrátane rozvodov, má novú kuchynskú linku, murované jadro. Bytový dom je zateplený, má komplet vymenené stúpačky a spoločné priestory prešli čiastočnou rekonštrukciou. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Výborná poloha s kompletnou občianskou vybavenosťou, pešia dostupnosť do historického centra Žiliny a na Bulvár. Vhodný ako štartovací byt alebo ako investícia. Nízke mesačné náklady. 


Detail ponuky: www.realitymgm.sk/estate/13685/na-predaj-garsonka-22m2-zilina-mala-praha-hliny

2-izbový byt v staršej novostavbe EUROPALACE

Tento moderný 2-izbový byt s veľkoryso riešenou dispozíciou o celkovej výmere takmer 53 m2 poskytuje výbornú dostupnosť za relaxom po náročnom dni v Žilinskom lesoparku. Je ideálnym riešením pre mladé páry, ktoré preferujú mať všetko po ruke. Svojou polohou je vzdialený len 5 minút peši k nákupnému centru, športovému areálu, letnému kúpalisku či mestskej plavárni. Rovnako nechýba ostatná občianska vybavenosť a spojenie do centra mesta. Veľkou výhodou je parkovanie v podzemnej garáži, ktorá zbaví starosti v prípade zimného a daždivého počasia. 


Detail ponuky: www.realitymgm.sk/estate/13612/hypobonus-ponukame-2-izbovy-byt-s-parkovanim-v-podzemnej-garazi

3-izbový byt na Bôriku

Tento 3-izbový (67,65 m2) tehlový byt svojou polohou na Bôriku len 600 metrov (resp. 7 minút pešo)  od Fakultnej nemocnice nie je predurčený len lekárom, ale všetkým, ktorí chcú byť do 10 minút na Bulvári. Rovnako je skvelým riešením pre rodiny s deťmi, psíčkarov alebo jednoducho všetkých, ktorí ocenia zeleň a polohu bytu v priamom susedstve najkrajšieho žilinského parku Ľudovíta Štúra. Taktiež je zaujímavý aj z investičného pohľadu pre investora na ďalší prenájom, nakoľko vďaka vlastnému vykurovaniu s garantovanou cenou náklady na réžiu „odkroja“ len 120 eur mesačne.


Detail ponuky: www.realitymgm.sk/estate/13767/hypobonus-predaj-3-izb.byt-zilina-borik-cena-135.548-eur 

Rodinný dom v obci Teplička nad Váhom

Hľadáte rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na skok od Žiliny? Máme pre vás jeden v obci Teplička nad Váhom so slnečným pozemkom 424 m2 s možnosťou jeho rozšírenia o ďalších 450 m2. Nachádza sa v tichej časti v bezprostrednej blízkosti centra obce. Nový majiteľ môže využiť 5-izbovú dispozíciu a upraviť si dom podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, plyn, optika a má aj vlastnú studňu). Dobré dispozičné riešenie, priestranné izby, výborná poloha, pokojné prostredie, občianska vybavenosť v pešej dostupnosti sú len niektoré z benefitov.


Detail ponuky: https://www.realitymgm.sk/estate/13761/hypobonus-predaj-5-izbovy-rodinny-dom-teplicka-nad-vahom-cena-199.982-eur

Stavebný pozemok v Tepličke Nad Váhom

Rovinatý slnečný pozemok ideálneho tvaru v obci Teplička nad Váhom o výmere 450 m2. Rozmer pozemku 22x20,5 metrov ponúka skvelú možnosť postaviť si svoj vysnívaný rodinný dom s možnosťou pripojenia na všetky inžinierske siete, ktoré sa nachádzajú v prístupovej ceste pri pozemku. K dispozícii sú aj súhlasné stanoviská k možnosti výstavby a napojenia na IS. V pešej dostupnosti sa nachádza centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou.


Detail ponuky:  www.realitymgm.sk/estate/13689/predaj-rovinaty-stavebny-pozemok-teplicka-nad-vahom-cena-108.900%E2%82%AC

Tento článok vznikol v spolupráci s MGM reality


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok